Strømstøtte

SV går med på regjeringens forslag om å gi 250 millioner kroner i strømstøtte til frivilligheten skriver regjeringspartiene og. Del Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenkeKopiert.


Pin On Hello Nice World

- Det er egentlig helt feil At strømstøtten er økt gjør ikke at du bør slutte å bry deg om strømprisen.

. Enighet om strømstøtte til landbruket. 23 Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenkeKopiert. Enighet om strømstøtte til landbruket Regjeringen og SV vil bevilge 500 millioner kroner for å hjelpe bønder med høye strømregninger.

Ikke en krone i strømstøtte til Møre og Romsdal. Kraftkommune gir 10000 i strømstøtte til innbyggere med lav inntekt. - Jeg veldig glad for at vi nå får flertall for regjeringens strømpakke for landbruket og veksthusnæringen.

Suldal kommune gir familier med under 600000 kroner i bruttoinntekt og enslige som tjener under 400000 muligheten til å få 10000 kroner i strømstøtte. Regjeringen setter av én kvart milliard kroner i. NHO krever strømstøtte til bedrifter.

Bøndene får også strømstøtte fra regjeringen og SV. Ap Sp og SV har kommet til enighet om en midlertidig kompensasjonsordning som skal hjelpe bøndene gjennom tiden med høye. Nå vil NHO ha en strømstøtteordning også for næringslivet.

Arbeiderpartiet Senterpartiet og SV er enige om en kompensasjonsordning til norske bønder. Artikkellengde er 148 ord. 0907 Enighet om strømstøtte til landbruket.

Folk i Møre og Romsdal vil ikke få en krone i strømstøtte fra regjeringen når de får strømregningen i starten av. Advarer mot strømstøtte-myte. Mange små og mellomstore bedrifter sliter med høye strømregninger.

Kompensasjonsordningen skal ifølge de tre partiene raskt hjelpe norske bønder gjennom en vanskelig situasjon med høye strømpriser. Nå vil NHO ha en strømstøtteordning også for næringslivet. Sport Idretten og frivilligheten får 250 millioner kroner i strømstøtte.

NHO krever strømstøtte til bedrifter Mange små og mellomstore bedrifter sliter med høye strømregninger. Arbeiderpartiet Senterpartiet og SV er enige om en egen strømstøtte for landbruket. Nå kan man holde det gående.


Pin Pa Hus M M

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel